آشپزی

آشنایی با غذای محلی کاشان

گوشت لوبیا از غذاهای محلی کاشان است که قطعا با یک بار امتحان کردن عاشقش می شوید.

1 خرداد 1400

طرز تهیه فلافل لبنانی و نحوه سرو آن

فلافل لبنانی از ترکیب نخود و سبزی های معطر تهیه می گردد. این فست فود لذیذ و سالم است و تقریبا همه از میل کردن آن لذت می برند.

29 اسفند 1399

طرز تهیه نان شیرمال خانگی

نان شیرمال خانگی ترکیبی بسیار ساده از آرد، روغن، شیر و شکر است که پس از پخت طعم بی نظیری را خواهد داشت. این نان ساده را می توان به اشکال بسیار زیبایی تهیه کرده تا زینت بخش سفره ها باشد.

19 اسفند 1399

طرز تهیه باقالی پلو با گوشت

باقالی پلو با گوشت غذایی مجلسی است که معمولا با گوشت گردن یا ماهیچه گوسفند یا بره درست می گردد. البته در تهیه این غذا، سردست یا قلوه گاه گوساله و همچنین گوشت چرخ نموده نیز می توان به کار برد.

1 اسفند 1399

فینگر فود جیب تاجر مرغ با نان تست؛ آموزش قدم به قدم

فینگرفود جیب تاجر یکی از پرطرفردارترین فینگرفودهاست و دلیلی نامگذاریش اینه که شبیه یک جیبِ پره! جیب تاجر یک فینگرفود خوشمزه با ظاهری اشتها برانگیزه که میتونه با دورچین های مناسب گزینه خیلی خوبی برای مهمونی ها و تولد ها و… به عنوان غذای جدید باشه.

1 بهمن 1399

خواص عرق بادرنجبویه چیست

از خواص عرق بادرنجبویه، آرام کردن درد معده با منشاء عصبی، درد دندان و سر دردهای عصبی است. با خواص عرق بادرنجبویه و نحوه مصرف آن آشنا شوید.

12 آبان 1399

فروش عمده زردچوبه و فلفل سیاه درشت در فروشگاه اینترنتی بوبارد

از ادویه های پر کاربردی که به وفور در آشپزی از آنها استفاده می نمایند می توان به زردچوبه و فلفل سیاه درشت اشاره کرد. ادویه زردچوبه به صورت پودری و به رنگ زرد است که باعث تغییر رنگ و طعم غذا می گردد و فلفل سیاه درشت همانطور که از نامش پیداست به رنگ سیاه و...

27 شهریور 1399

طرز تهیه مربای آلبالو خانگی؛ خوشرنگ و ماندگار

فصل تابستان فصل تهیه انواع مربا های خانگی و خوشمزه است مربای آلبالو یکی از مربا های پر هواداری است که معمولا با آغاز فصل تابستان خیلی ها برای تهیه آن دست به کار می شوند. در حال حاضر تقریبا با همه میوه های فصل مربا تهیه می گردد، اما مربای آلبالو از قدیم...

6 شهریور 1399

طرز تهیه شیر برنج برای افطار

شیر برنج یک از دسر های سنتی ایرانی ست که در ماه رمضان پخت آن، بسیار مرسوم است. یک افطاری بسیار مقوی برای روزه داران! و یک میان وعده مناسب و مقوی برای بزرگسالان، بچه ها و همه گروه های سنی! از قدیم شیر برنج را بعنوان صبحانه، عصرانه و حتی غذا میل می کردند و...

22 تیر 1399
تعداد: (29)