فاج آلبالو و بادام
به گزارش وبلاگ آوا، فاج، نوعی خوراکی شیرین است که از مخلوط شکلات، شیر و قند درست می شود. در این پست نوعِ بادامی با طعم و تکه های آلبالو را برایتان آموزش داده ایم.
- تعداد: 64 تکه
- زمان تهیه: 30 دقیقه
- زمان پخت: 30 دقیقه
- زمان خنک شدن: 6 ساعت
مواد لازم
- ¾ پیمانه بادام خرد شده
- 2.5 پیمانه پودر قند
- 2/3 پیمانه شیر
- ¼ پیمانه کره
- 340 گرم تکه های شکلات سفید
- ¾ پیمانه آلبالوی منجمد
- نصف قاشق چایخوری عصاره بادام
- خامه وانیلی (اختیاری)
طرز تهیه
1- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. بادام را کف سینی فر بریزید و به مدت 5 تا 10 دقیقه آنها را برشته کنید. در این فاصله دو تا سه بار آنها را هم بزنید تا نسوزند. سپس از فر خارج کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند.
2- کف سینی فر فویل قرار دهید. روی فویل را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.
3- دیواره های قابلمه بزرگی را چرب کنید. در یک قابلمه دیگر شیر، کره و پودر قند را با هم مخلوط کنید. آنها را روی حرارت ملایم حرارت دهید تا شکر حل شود. حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا نیم جوش شود و 5 دقیقه بدون هم زدن بگذارید روی حرارت بماند.
4- حرارت را کم کنید. شکلات سفید را اضافه کنید. هم بزنید تا شکلات سفید حل شود و مایه حالت خامه ای و نرم پیدا کند. از روی حرارت بردارید، میوه خشک، بادام خرد شده و عصاره بادام را به آن اضافه کنید. فورا فاج را روی سینی آماده شده پهن کنید. روی آن را بپوشانید و به مدت 6 ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
5- هنگامی که فاج سفت شد، آنها را به مکعب های یک اندازه برش دهید و در صورت تمایل با خامه وانیلی سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 64
- چربی: 3 گرم
- کلسترول: 4 میلی گرم
- کربوهیدرات: 8 گرم
- پروتئین: 1 گرم
- سدیم: 15 میلی گرم