فاج آلبالو و بادام

به گزارش وبلاگ آوا، فاج، نوعی خوراکی شیرین است که از مخلوط شکلات، شیر و قند درست می شود. در این پست نوعِ بادامی با طعم و تکه های آلبالو را برایتان آموزش داده ایم.

فاج آلبالو و بادام
  • تعداد: 64 تکه
  • زمان تهیه: 30 دقیقه
  • زمان پخت: 30 دقیقه
  • زمان خنک شدن: 6 ساعت

مواد لازم

  • ¾ پیمانه بادام خرد شده
  • 2.5 پیمانه پودر قند
  • 2/3 پیمانه شیر
  • ¼ پیمانه کره
  • 340 گرم تکه های شکلات سفید
  • ¾ پیمانه آلبالوی منجمد
  • نصف قاشق چایخوری عصاره بادام
  • خامه وانیلی (اختیاری)

طرز تهیه

1- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. بادام را کف سینی فر بریزید و به مدت 5 تا 10 دقیقه آنها را برشته کنید. در این فاصله دو تا سه بار آنها را هم بزنید تا نسوزند. سپس از فر خارج کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند.

2- کف سینی فر فویل قرار دهید. روی فویل را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.

3- دیواره های قابلمه بزرگی را چرب کنید. در یک قابلمه دیگر شیر، کره و پودر قند را با هم مخلوط کنید. آنها را روی حرارت ملایم حرارت دهید تا شکر حل شود. حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا نیم جوش شود و 5 دقیقه بدون هم زدن بگذارید روی حرارت بماند.

4- حرارت را کم کنید. شکلات سفید را اضافه کنید. هم بزنید تا شکلات سفید حل شود و مایه حالت خامه ای و نرم پیدا کند. از روی حرارت بردارید، میوه خشک، بادام خرد شده و عصاره بادام را به آن اضافه کنید. فورا فاج را روی سینی آماده شده پهن کنید. روی آن را بپوشانید و به مدت 6 ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود.

5- هنگامی که فاج سفت شد، آنها را به مکعب های یک اندازه برش دهید و در صورت تمایل با خامه وانیلی سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 64
  • چربی: 3 گرم
  • کلسترول: 4 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 8 گرم
  • پروتئین: 1 گرم
  • سدیم: 15 میلی گرم
منبع: فوت و فن

به "فاج آلبالو و بادام" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فاج آلبالو و بادام"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید