طرز تهیه خورشت قورمه سبزی با گوشت چرخ کرده به ساده ترین روش

به گزارش وبلاگ آوا، اگر از طرفداران قورمه سبزی هستید اما گوشت تکه ای را دوست ندارید، نگران نباشید! با استفاده از گوشت چرخ کرده می توانید یک قورمه سبزی خوشمزه و مجلسی را تهیه کنید. این روش ساده و سریع، طعمی بی نظیر به خورش شما می بخشد و شما را شگفت زده خواهد کرد. پس طرز تهیه خورشت قورمه سبزی با گوشت چرخ کرده را با جزییات کامل در کتاب کاله بخوانید.

طرز تهیه خورشت قورمه سبزی با گوشت چرخ کرده به ساده ترین روش

مواد لازم برای تهیه خورشت قورمه سبزی با گوشت چرخ کرده

  • گوشت چرخ کرده 150 گرم
  • پیاز 3-4 عدد
  • سبزی قورمه سبزی 300 گرم
  • لیمو عمانی 3-4 عدد
  • نمک، فلفل و زردچوبه به اندازه لازم

طرز تهیه خورشت قورمه سبزی با گوشت چرخ کرده

1. آماده کردن مواد لازم

اولین مرحله از طرز تهیه خورشت قورمه سبزی با گوشت چرخ کرده درست مثل طرز تهیه خورشت قورمه سبزی با مرغ این است که لوبیای آن را بین 2 تا 8 ساعت در اندازهی آب بخیسانید تا نفخ آن گرفته شود. بعد که لوبیا شما آماده شد سبزی قورمه را آماده کنید. برای این کار سبزی قورمه را در روغن خوب سرخ کنید (البته اگر سبزی آماده سرخ شده دارید این کار لازم نیست). بعد لیمو عمانی را در آب جوش بخیسانید تا تلخی آن گرفته شود.

2. پخت لوبیای قورمه سبزی

اکنون پیاز خرد کرده را داخل قابلمه مدنظرتان بریزید و تفت دهید تا سبک شود بعد لوبیای قرمز را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید بعد آب لازم برای پخت لوبیا و تهیه قورمه سبزی را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید حداقل لوبیا حداقل یک تا یک ساعت و نیم بپزد.

3. آماده کردن گوشت قلقلی

هم زمان که لوبیا می پزد، بهترین زمان برای تهیه گوشت قلقلی مورد نیاز برای تهیه قورمه سبزی است پس ابتدا پیاز را رنده کنید بعد آن را به همراه زردچوبه، فلفل و ادویه مدنظرتان برای طعم دادن به گوشت چرخ کرده اضافه کرده و خوب با دست مواد را مخلوط کنید. در نهایت به اندازه یک گردو از مخلوط گوشت بردارید و آن را قلقلی کنید. این کار را تا اتمام مخلوط گوشت چرخ کرده انجام دهید. بعد در یک ماهیتابه مناسب اندازهی روغن بریزید، کمی که روغن گرم شد گوشت های قلقلی را اضافه کنید و اجازه دهید از همه طرف خود سرخ شوند.

4. اضافه کردن گوشت قلقلی و سبزی به لوبیا

در این مرحله ابتدا گوشت قلقلی سرخ شده را به آرامی به شکلی که ساختارش حفظ شود به خورشت اضافه کنید و اجازه دهید مواد مجدد حداقل به مدت 20 دقیقه دیگر بپزند. بعد سبزی قورمه را به همراه لیمو عمانی و نمک مورد نیاز برای غذا به خورشت اضافه کنید و اجازه دهید حداقل 35-40 دقیقه دیگر مواد بپزند تا قورمه سبزی خوب جا بیفتد. وقتی خورشت به روغن افتاد، می توانید کمی آبلیمو یا آبغوره به آن اضافه کنید و خورشت را از روی حرارت برداشته و میل کنید. نوش جان!

نکات تکمیلی برای تهیه خورشت قورمه سبزی

تهیه و پخت خورشت قورمه سبزی با گوشت چرخ کرده به شکل قلقلی یکی از مجذوب کننده ترین روش های تهیه این غذاست که درست مثل طرز تهیه خورشت قورمه سبزی با سبزی خشک، نکاتی دارد که باید به آن ها هم دقت کنید.

آماده کردن گوشت قلقلی: راز گوشت قلقلی خوشمزه و یکدست

برای اینکه گوشت قلقلی های قورمه سبزی در هنگام پخت وا نروند و شکل خود را حفظ کنند، چند نکته مهم وجود دارد. ابتدا پیاز را رنده کرده و آب آن را بگیرید تا به چسبندگی بهتر گوشت کمک کند. سپس گوشت چرخ کرده را با پیاز و ادویه به خوبی مخلوط کنید. ضمناً برای اینکه گوشت قلقلی ها سفت تر شوند، می توانید کمی آرد سوخاری هم به مواد اضافه کنید.

و البته بهتر است پس از شکل دادن به گوشت قلقلی ها، آن ها را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا سفت شوند و سپس در روغن داغ سرخ کنید.

نکاتی برای سبزی قورمه

سبزی قورمه سبزی شامل ترکیبی از سبزی های معطر مانند جعفری، شنبلیله، تره، گشنیز و شوید است. برای داشتن یک قورمه سبزی خوش طعم، بهتر است از سبزی تازه و باکیفیت استفاده کنید. سبزی ها را به خوبی بشویید و خرد کنید سپس در روغن داغ تفت دهید تا آب آن گرفته شده و رنگ آن تیره شود. برای یک قورمه سبزی با رنگ تیره و عطر دلنشین خوب است حتما کمی زردچوبه به سبزی تفت قورمه اضافه کنید.

لوبیا: پایه اصلی قورمه سبزی

معمولا از لوبیا چیتی یا لوبیای قرمز برای تهیه قورمه سبزی استفاده می شود. نکته مهم در آماده کردن لوبیای قورمه سبزی این است که حتما آن را قبل از پخت، به مدت چند ساعت خیس کنید تا نفخ آن گرفته شود.

ادویه های مناسب خورشت قورمه سبزی با گوشت چرخ کرده

علاوه بر زردچوبه، فلفل سیاه و نمک می توانید از ادویه های دیگری مانند دارچین، زنجبیل و پودر سیر هم برای طعم دار کردن قورمه سبزی استفاده کنید. اندازه ادویه ها را با توجه به ذائقه خود تنظیم کنید.

لیمو عمانی: راز طعم ترش و خوشمزه قورمه سبزی

لیموعمانی به قورمه سبزی طعم ترش و دلپذیری می دهد. اما بهتر است قبل از اضافه کردن لیمو عمانی به خورش، آن را در آب جوش بخیسانید تا تلخی آن گرفته شود. برای اینکه طعم لیموعمانی به اصطلاح بهتر به خورد خورش برود، می توانید آن را شکسته و هسته های آن را خارج کنید.

راز جا افتادن قورمه سبزی: پخت آرام و طولانی مدت

برای اینکه قورمه سبزی جا بیفتد و خوشمزه شود، به پخت آرام و طولانی مدت نیاز دارد. بهتر است قورمه سبزی را با حرارت ملایم و در ظرف مناسبی بپزید. در طول پخت، مرتباً خورش را هم بزنید تا ته نگیرد.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه خورشت قورمه سبزی با گوشت چرخ کرده به ساده ترین روش" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خورشت قورمه سبزی با گوشت چرخ کرده به ساده ترین روش"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید