وزیر بهداشت: تا به امروز 104 میلیون دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است
به گزارش وبلاگ آوا، تهران (پانا) - وزیر بهداشت گفت تا به امروز حدود 150 میلیون دُز واکسن خارجی و 20 میلیون دُز واکسن داخلی تامین و حدود 104 میلیون دُز انواع واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.
![وزیر بهداشت: تاکنون 104 میلیون دُز واکسن کرونا در کشور تزریق وزیر بهداشت: تا به امروز 104 میلیون دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است](https://avamp3.expresblog.ir/upload/2022/01/10/06d7404519ef92-fb8b911d702bc-b24488231f61.jpg)
به گزارش وبدا، بهرام عین اللهی در حاشیه بازدید از این مرکز واکسیناسیون و بیمارستان شهید رجایی کرج ضمن تقدیر از دست اندرکاران واکسیناسیون و فراوری نمایندگان داخلی واکسن کرونا، گفت: استقبال مردم کرج از واکسن کرونا خوب بوده و امروز می بینیم که جمعیت زیادی برای تزریق واکسن به این مرکز واکسیناسیون مراجعه نموده اند و باید از مردم تشکر کنیم که به وزارت بهداشت اعتماد و اطمینان دارند.
وزیر بهداشت اعلام کرد: در جهان ثابت شده که در کشورهایی که پوشش واکسیناسیون خوب بوده، اندازه مرگ و میر مردم خیلی کاهش یافته و امیدواریم که با استقبال مردم، اندازه گرفتاری مردم با کرونا، کمتر گردد البته انتها پاندمی کرونا، مساله ای جهانی است و مختص به ایران نیست اما باید خودمان را برای مقابله با آن آماده و ایمن کنیم و واکسیناسیون یکی از راه های مطمئن برای این کار است.
وی گفت: اندازه رعایت پروتکل های بهداشتی در سطح جامعه کاهش یافته که البته می تواند ناشی از خستگی مردم باشد اما رسانه ها باید بیشتر در این زمینه کار و فرهنگسازی نمایند.
منبع: خبرگزاری پانا