درخشان: پرداخت 6 میلیون یورو به ویلموتس یک فاجعه تاریخی خواهد بود، نهادهای بالاتر باید ورود نمایند
به گزارش وبلاگ آوا، بازیکن پیشین تیم ملی فوتبال کشورمان تأکید کرد اگر فدراسیون فوتبال محکوم به پرداخت شش میلیون یورو به مارک ویلموتس گردد، فاجعه ای تاریخی رخ خواهد داد.

حمید درخشان در گفت وگو با خبرنگار ورزشی وبلاگ آوا، درباره قرارداد فدراسیون فوتبال با مارک ویلموتس و شکایتی که این مربی از فدراسیون انجام داده است، گفت: من در ابتدا یک سؤال می پرسم. آیا تا به حال با مسببان چنین قراردادهایی برخورد شده است؟ وقتی یک مجموعه یا یک رئیس چنین بار اقتصادی سنگینی را به عنوان ضرر ایجاد می نمایند، آیا نباید به اشتباه آنها رسیدگی کرد؟ متأسفانه ما در این سال ها افراد را بابت این اشتباهات توبیخ و مجازات نکرده ایم، برای همین است که وقتی به چنین مسئولان یا مدیرانی پست می دهند با سر قبول می نمایند و حتی هزینه می نمایند تا در مسندشان باقی بمانند، چون به خودشان می گویند هر اشتباهی مرتکب شوند کسی با آنها کاری ندارد.
بازیکن پیشین تیم ملی فوتبال کشورمان در ادامه توضیح داد: آیا مسئولان فدراسیون و آنهایی که این قرارداد را با ویلموتس بستند، کم تجربه یا بی تجربه بودند؟ ویلموتس تا همین جا هم بابت روزهایی که در ایران حضور داشته است، پول هنگفتی گرفته و ما باید در عقد قرارداد با این مربی از اشتباهاتی که قبلاً انجام داده بودیم، درس می گرفتیم. متأسفانه از این اشتباهات در رده باشگاهی و ملی زیاد داشته ایم.
وی درباره اینکه محتمل است فدراسیون محکوم به پرداخت شش میلیون یورو به ویلموتس گردد، گفت: اگر فدراسیون فوتبال محکوم به پردخت شش میلیون یورو به مارک ویلموتس گردد، یک فاجعه تاریخی رخ خواهد داد. این یک مبلغ بسیار عظیم است و نمی توان به راحتی هضم کرد که چنین جریمه ای برای فدراسیون در نظر گرفته گردد. من نمی دانم چه افرادی و چگونه این قرارداد را با ویلموتس امضا کردند، ولی قطعاً نهادهای بالاتر باید به این موضوع ورود نمایند. ما قرار بود یک مربی ارزان تر و بهتر از کی روش بیاوریم، ولی چطور شد که مربی ارزان تر در نهایت گران تر از کی روش از آب درآمد؟!
منبع: خبرگزاری تسنیم