طرز خشک کردن کیوی و بهترین روش نگهداری آن
به گزارش وبلاگ آوا، با خشک کردن میوه ها می توانیم آن ها را در تمام طول سال مزه کنیم و از خواص شان بهره ببریم. میوه خشک مانند آجیل نوعی تنقلات مفید و سالم است که در کنار چای هم سرو می شود. در این مقاله می خواهیم طرز خشک کردن کیوی را به شما آموزش دهیم که به خاطر مزه ترش و ملسش یک تنقلات محبوب به خصوص برای بچه ها محسوب می شود.
خشک کردن کیوی در آفتاب
معمول ترین روش خشک کردن کیوی، قرار دادن آن در زیر نور آفتاب است. در این روش میوه را به صورت نازک می بریم و آن را چند روز در معرض نور آفتاب قرار می دهیم.
چند نکته
- برای خشک کردن این میوه در آفتاب بهتر است که رطوبت هوا زیر 60 درصد و دمای هوا نسبتا زیاد باشد.
- کیوی ها را روی سینی توری استیل ضدزنگ، پلاستیکی یا فایبرگلاس بچینید.
- سینی کیوی را روی دو عدد آجر قرار دهید تا از زمین فاصله داشته باشد.
خشک کردن کیوی در فر
خشک کردن کیوی در فر یک روش سریع و آسان است. در این روش می توانید میوه ها را به میزانی که دوست دارید خشک کنید. کیوی ها را به صورت نازک ببرید و در در سینی فر بچینید.
فر را روی 60 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. روی کیوی ها یک توری بگذارید و آن را در فر قرار دهید. هر دو ساعت سینی فر را بچرخانید. بعد از بیرون آوردن کیوی های خشک از فر، آن ها را به مدت چهار یا پنج روز در ظرف بریزید تا رطوبت باقی مانده آنها تبخیر شود.
خشک کردن کیوی با دستگاه میوه خشک کن
با استفاده از دستگاه میوه خشک کن، آبمیوه به صورت کند و با حرارت خیلی کم تبخیر می شود. حدود 24 ساعت زمان لازم است تا کیوی ها به صورت کامل خشک شوند.
نکته های نگهداری از کیوی خشک
- می توانید کیوی های خشک شده را در ظرف پلاستیکی دردار نگهداری کنید.
- میوه هایی را که هنوز رطوبت کمی دارند، در ظرفی پلاستیکی بریزد و در یخچال بگذارید.
- می توانید کیوی های خشک شده را تا یک سال مصرف کنید.