طرز خشک کردن کیوی و بهترین روش نگهداری آن

به گزارش وبلاگ آوا، با خشک کردن میوه ها می توانیم آن ها را در تمام طول سال مزه کنیم و از خواص شان بهره ببریم. میوه خشک مانند آجیل نوعی تنقلات مفید و سالم است که در کنار چای هم سرو می شود. در این مقاله می خواهیم طرز خشک کردن کیوی را به شما آموزش دهیم که به خاطر مزه ترش و ملسش یک تنقلات محبوب به خصوص برای بچه ها محسوب می شود.

طرز خشک کردن کیوی و بهترین روش نگهداری آن

خشک کردن کیوی در آفتاب

معمول­ ترین روش خشک کردن کیوی، قرار دادن آن در زیر نور آفتاب است. در این روش میوه را به صورت نازک می­ بریم و آن را چند روز در معرض نور آفتاب قرار می­ دهیم.

چند نکته

  • برای خشک کردن این میوه در آفتاب بهتر است که رطوبت هوا زیر 60 درصد و دمای هوا نسبتا زیاد باشد.
  • کیوی­ ها را روی سینی توری استیل ضدزنگ، پلاستیکی یا فایبرگلاس بچینید.
  • سینی کیوی را روی دو عدد آجر قرار دهید تا از زمین فاصله داشته باشد.

خشک کردن کیوی در فر

خشک کردن کیوی در فر یک روش سریع و آسان است. در این روش می ­توانید میوه ­ها را به میزانی که دوست دارید خشک کنید. کیوی ها را به صورت نازک ببرید و در در سینی فر بچینید.

فر را روی 60 درجه سانتی­ گراد روشن کنید تا گرم شود. روی کیوی­ ها یک توری بگذارید و آن را در فر قرار دهید. هر دو ساعت سینی فر را بچرخانید. بعد از بیرون آوردن کیوی­ های خشک از فر، آن­ ها را به مدت چهار یا پنج روز در ظرف بریزید تا رطوبت باقی­ مانده آن­ها تبخیر شود.

خشک کردن کیوی با دستگاه میوه خشک­ کن

با استفاده از دستگاه میوه خشک کن، آبمیوه به صورت کند و با حرارت خیلی کم تبخیر می­ شود. حدود 24 ساعت زمان لازم است تا کیوی­ ها به صورت کامل خشک شوند.

نکته­ های نگهداری از کیوی خشک

  • می­ توانید کیوی­ های خشک شده را در ظرف پلاستیکی دردار نگهداری کنید.
  • میوه ­هایی را که هنوز رطوبت کمی دارند، در ظرفی پلاستیکی بریزد و در یخچال بگذارید.
  • می توانید کیوی ­های خشک شده را تا یک سال مصرف کنید.
منبع: کتاب کاله

به "طرز خشک کردن کیوی و بهترین روش نگهداری آن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز خشک کردن کیوی و بهترین روش نگهداری آن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید