طرز تهیه چیز کیک پرتقالی
به گزارش وبلاگ آوا، خبرنگارانـ چیز کیک یکی از انواع شیرینی های مدرن است که مواد میانی آن از پنیر و خامه تشکیل شده است و پایه بیسکوییت یا کیک دارد. چیز کیک ها شیرینی های بسیار لذیذ و پر طرفداری هستند که در انواع میوه ای، شکلاتی، وانیلی و... تهیه می شوند. چیز کیک پرتقالی یکی از انواع میوه ای چیز کیک هاست که پایه آن بیسکوییت، پودر ژله پرتقال و آب پرتقال است.
به گزارش وبلاگ آوا، این چیز کیک به دلیل ظاهر زیبایی که دارد، انتخاب بسیار مناسبی برای پذیرایی در مهمانی و جشن هاست. در ادامه این مطلب طرز تهیه چیز کیک پرتقالی در منزل با روشی آسان و همراه با نکات مهم و فوت و فن های مربوط به تهیه این دسر خوشمزه تقدیم شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه چیز کیک پرتقالی
بیسکوییت ساقه طلایی: 1 بسته
خامه صبحانه: 200 گرم
پنیر خامه ای: 200 گرم
کره پاستوریزه: 100 گرم
پودر ژل پرتقال: 1 بسته
شکر: 1 قاشق غذاخوری
آب جوش: یک سوم لیوان
آب پرتقال: یک سوم لیوان
پرتقال برای تزیین
نکات مربوط به مواد اولیه
نکات مربوط به پنیر خامه ای
پنیر ماسکارپونه پنیر مخصوصی است که برای تهیه چیز کیک و دسر های پنیری از آن استفاده می شود که نمک ندارد و بافت آن برای تهیه کیک و دسر مناسب است. از آنجا که پنیر ماسکارپونه در همه فروشگاه های مواد غذایی در دسترس نیست، می توانید به جای آن از پنیر های خامه ای معمولی استفاده کنید که کم نمک باشند و همچنین چربی کم تری داشته باشند. در صورتی که برای تهیه چیز کیک پرتقال از پنیر های خامه ای معمولی استفاده می کنید، حتما مقدار شکر دستور را بیش تر کنید.
نکات مربوط به بیسکوییت
برای تهیه چیز کیک از دو نوع بیسکوییت پتی پور و بیسکوییت ساقه طلایی استفاده می کنند؛ ولی بیسکوییت ساقه طلایی به دلیل بافت منسجم تری که دارد، گزینه مناسب تری است. همچنین بعضی ها برای تهیه چیز کیک از کیک ساده وانیلی به جای بیسکوییت برای پایه چیز کیک استفاده می کنند که کاملا اختیاری است.
طرز تهیه چیز کیک پرتقالی
ابتدا باید بیسکوییت ساقه طلایی را داخل غذاساز پودر کنید. اگر غذاساز در دسترس ندارید، می توانید بیسکوییت ها را داخل کیسه فریزر بریزید و با گوشت کوب از روی کیسه بیسکوییت ها را بکوبید تا کاملا نرم شوند. سپس پودر بیسکوییت را داخل کاسه بریزید و کره آب شده را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. حالا به یک قالب کمربندی یا یک قالب گرد دیواره دار نیاز داریم. کف قالب کاغذ روغنی پهن کنید و پودر بیسکوییت را توی قالب بریزید و با گوشت کوب کاملا فشرده کنید. بعد قالب را داخل یخچال بگذارید. در مرحله بعد پودر ژله پرتقال را با شکر و آب جوش توی یک کاسه پیرکس بریزید و آن را روی بخار کتری یا سماور بگذارید تا پودر ژله به روش بن ماری حل شود، طوری که کاملا شفاف باشد؛ سپس آب پرتقال را به ژله اضافه کنید و هم بزنید.
کاسه محتوی مایه ژله را کنار بگذارید تا از حرارت بیفتد و کمی خنک شود.حالا پنیر خامه ای و خامه صبحانه را با همزن چند دقیقه بزنید تا کاملا مخلوط و یک دست شوند؛ سپس 4 قاشق غذاخوری از ژله پرتقال را بردارید و کنار بگذارید و بقیه ژله را به خامه و پنیر اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید. حالا قالب را از یخچال بیرون بیاورید و مایع پنیری را روی لایه بیسکوییتی بریزید و سطح آن را با ته قاشق یا لیسک کاملا صاف کنید. قالب دسر را دوباره به مدت 6 تا 7 ساعت در یخچال بگذارید تا ببندد و سفت شود.
بعد از این مدت زمان قالب را از یخچال خارج کنید. تکه های پرتقال را که به شکل دلخواه برش زده اید، روی سطح لایه پنیری بریزید و آن مقدار از ژله پرتقال را که کنار گذاشته بودید، به آرامی و با قاشق روی سطح پرتقال ها بریزید.(در این فاصله برای اینکه ژله پرتقالی که کنار گذاشته اید نبندد، آن را روی بخار کتری بگذارید و نیم ساعت قبل از اینکه روی لایه پنیری بریزید، از روی بخار بردارید تا از حرارت بیفتد و خنک شود.) سپس قالب را به مدت 40 دقیقه در یخچال بگذارید تا لایه آخر هم کاملا بنند. سپس قالب را از یخچال خارج کنید و با نوک چاقو دور دسر را از قالب جدا کنید و کمربند دور قالب را باز کنید. دسر را آرام برگردانید و کاغذ روغنی را از کف لایه بیسکوییتی به آرامی جدا کنید و بعد دسر را در ظرف مخصوص سرو قرار بدهید. برای تزیین این چیز کیک می توانید از برش های پرتقال استفاده کنید. نوش جان
منبع: فرارو