ادای شهادت برادر جورج فلوید در دادگاه
به گزارش وبلاگ آوا به نقل از سی بی اس، دادگاه رسیدگی به پرونده قتل جورج فلوید شهروند آمریکایی آفریقایی تبار به دست درک چاوین پلیس سفیدپوست آمریکایی با حضور شاهدان این پرونده در حال وارد شدن به سومین هفته خود است.
در جریان برگزاری جلسه امروز دادگاه فیلونایز فلوید برادر جورج فلوید در صندلی شهود حاضر شد و اظهاراتی را درباره زندگی فلوید و ارتباط گرم او با مادرش عنوان کرد. مادر جورج فلوید در سال 2018 فوت نموده بود.
فیلونایز فلوید در حالی که در صندلی شهود ایستاده بود و گریه می کرد، رو به حضار و قاضی جلسه برادرش را یکی از مهربان ترین فرزندان خانواده از نظر نحوه رفتار با مادرش توصیف کرد.
او در ادامه گفته های (خندان و گریان) خود با نشان دادن چندین تصویر یادگاری از جورج و دخترش جیانا فلوید که حالا 7 سال دارد و تصاویری از دوره دانشجویی او و عضویتش در تیم بسکتبال دانشگاه، از او به عنوان رهبر خانواده یاد کرد.
به گفته فیلونایز فلوید برادرش جورج علی رغم بعضی ادعاها مبنی بر اینکه او با توجه به جثه اش روحیه خشنی داشته گفت که او حداقل درون خانواده اینگونه نبوده، و اینکه جورج هنگام خاکسپاری مادرش مدت طولانی بر مزار او گریسته و حاضر به ترک تابوت مادرش نشده و مانند بچه ها مادرش را ماما صدا می زد. طبق ادعای فیلونایز جورج پس از فوت مادرش آسیب روحی جدی دیده بود.
چگونگی و علت اصلی مرگ جورج فلوید همچنان در محافل حقوقی و پزشکی و به طور کل سیستم قضائی آمریکا در حال آنالیز است.
چندین کارشناس پزشکی قانونی تا به امروز ادعا نموده اند که بیماری قلبی علت مرگ وی بوده است اما بعضی دیگر هم این موضوع را به عنوان علت اصلی مرگ شهروند سیاه پوست آمریکایی رد می نمایند، به ویژه با توجه به اینکه بیش از 9 دقیقه زانوی افسر پلیس بر گردن فلوید قرار داشته و طبیعتاً هیچ فردی زیر چنین فشاری دوام نمی آورد.
دکتر آن درو بکر پزشک بازرس شهرستان هنپین در ایالت مینه سوتا فردی که کالبد شکافی جورج فلوید را انجام داده نظری متفاوت دارد؛ او می گوید بیماری قلبی و مصرف دارو و مواد ربطی به کشته شدن فلوید ندارد.
با این حال با گذشت چندین ماه از قتل جورج فلوید توسط پلیس آموزش دیده ایالات متحده آمریکا نه تنها مردم ایالت های مختلف این کشور بلکه تمامی افرادی که در دنیا بخاطر رنگ پوست خود با تبعیض روبه رو شده اند با در دست داشتن تصاویر فلوید او را به نمادی برای مبارزه علیه تبعیض نژادی تبدیل نموده اند.
منبع: خبرگزاری مهر