استادیوم استقلالی ها ترمیم می گردد
به گزارش وبلاگ آوا، با اعلام عضو هیات مدیره باشگاه استقلال، استادیوم امام رضا که در اختیار این باشگاه است مورد بازسازی قرار می گیرد.

به گزارش وبلاگ آوا، حجت نظری عضو هیات مدیره باشگاه استقلال از استادیوم امام رضا تهران که در اختیار آبی پوشان پایتخت قرار گرفته است دیدن کرد.
او پس از بازدیدش از این استادیوم گفت: دیروز به همراه شهردار منطقه 18 تهران، دوباره به این استادیوم رفتم که در این بازدید پیشکسوت عزیز باشگاه آقای اصغر حاجیلو هم به عنوان مدیر آموزشگاه حضور داشتند. همچنان یکسری مسائل و مسائل مانند وصل انشعاب گاز و لوله کشی داخلی آب، سیستم گرمایش و سرمایش فضای مسقف و چند مورد دیگر وجود دارد که ظرف ماه های آینده حتما برطرف می گردد.
او اضافه کرد: به زودی خبرهای خوبی از این استادیوم خواهید شنید و امیدوارم تمام این اقدامات منجر به موفقیت تیم محبوبمان استقلال گردد. به نظرم ترکیبی از استادیوم امام رضا(ع) و کمپ مرحوم حجازی، می تواند تمام مسائل مربوط به تمرین استقلال را مرتفع کند. در ضمن، طبق تفاهم نامه ای که از قبل وجود دارد، فرصت خوبی برای جوانان و استعدادهای فوتبالی منطقه 18 و اهالی جنوب و جنوب غرب تهران به وجود می آید که می توانند شانس خود را برای حضور در استقلال امتحان نمایند.
منبع: خبرگزاری ایسنا