مهم ترین جاذبه های گردشگری مازندران به تفکیک شهرستان (3)

به گزارش وبلاگ آوا، مازندران، جدا از دریا و سبزی جنگل هایش، جاهای زیادی برای تماشا دارد. جاهایی که به علت فاصله کم شهرهای شمالی با هم و دسترسی آسان به این منطقه ها، رفتن و گشت و گذار در آنها آنقدر که تصورش سخت است اتفاق دور از ذهنی نیست. خبرنگاران در پست اول و دوم، مهم ترین جاذبه های گردشگری مازندران را به تفکیک شهرستان معرفی نموده است. و در این پست چندتای دیگر از آن ها را معرفی می نماید.

مهم ترین جاذبه های گردشگری مازندران به تفکیک شهرستان (3)

دریاچه عباس آباد-بهشهر؛ دریاچه ای در میان جنگل

مازندران تا دلتان بخواهد، دریاچه دارد. یکی از دیدنی ترین ها، دریاچه عباس آباد است. دریاچه ای که در لابه لای درختان ناگهان با آن روبرو می شوید. و چیزی که در انتظارتان است آواز پرنده هاست و هوایی تازه. در کنارش هم باغ 140 هکتاری عباس آباد، یکی از 9 باغ ایرانی ثبت شده در میراث جهانی یونسکو و مهم ترین باغ غیرکویری ایران قرار گرفته. عمارت موجود در وسط دریاچه هم که در گذشته با پلی چوبی به ضلع شمالی متصل می شد یکی از یادگارهای دوره صفوی است. در وقت پرآبی این عمارت کامل به زیر آب می رود. و تنها نشانه آن درختان روییده بر سقفش است. بهار برترین وقت سفر به اینجاست.

مسیر دسترسی: دریاچه عباس آباد در بهشهر، نگین گردشگری مازندران و در 60 کیلومتری ساری است. در ابتدای جاده بهشهر-گلوگاه در سمت راست وارد جاده عباس آباد می شوید. 6 کیلومتر می روید و از میان جاده پر پیچ و خم عباس آباد و عبور از روستای علی تپه (یا التپه) به دریاچه عباس آباد می رسید.

شبه جزیره میانکاله-بهشهر؛ سرزمین پرندگان مهاجر

در 12 کیلومتری شمال شرقی بهشهر، می رسید به سرزمین پرنده های مهاجر و اسب هایی که آزادانه برای خود این طرف و آن طرف می روند. شبه جزیره میانکاله، یکی از بکرترین جاهای مازندران است. جایی که صبح ها آواز پرندگانش به اوج می رسد. در پاییز صدها پرنده مهاجر مثل فلامینگو، قوها، مرغابی ها و عقاب به شبه جزیره میانکاله می آیند. و جزیره پر می گردد از کسانی که برای تماشای پرنده ها و پرنده نگاری به کنارش آمده اند. زیبایی میانکاله را ساحل زیبا و کم عمقش، تنوع پوشش گیاهی و جانوری، مراتع و چراگاه های سرسبز، در کنار شنزارها که پر از حس زندگی است کامل می نماید. بهار، پاییز و زمستان برترین وقت رفتن به میانکاله است.

مسیر دسترسی: برترین مسیر دسترسی به میانکاله جاده بندر امیر آباد، نرسیده به دو راهی لپوزاغمرز به سمت شرق است.

سد و دریاچه شیاده-بابل؛ تجربه قایق سواری در دریاچه

شیاده در 32 کیلومتری جنوب غربی بابل، به علت قرار گرفتن در میان جنگل و آب و هوای لطیفش، یکی از جاذبه های گردشگری مازندران است. سد این دریاچه بر روی رودخانه چلیم، یکی از سرشاخه های رودخانه بابلرود در روستای شیاده ساخته شده. وجود وسایل ماهیگیری، امکان قایق سواری و پیاده روی در جنگل ها، دریاچه شیاده را به جایی خواستنی تبدیل نموده. در نزدیکی اینجا روستای زیبای فیلبند قرار گرفته و سفر به آن فرصتی است برای فرار از زندگی شهری و قدری آرام شدن.

مسیر دسترسی: بابل، بخش بندپی غربی

سد سنبل رود-قائم شهر؛ از جاذبه های گردشگری مازندران

در 24 کیلومتری قائم شهر، یکی از شش منطقه گردشگری مازندران قرار گرفته. سد سنبل رود که یکی از بزرگ ترین سدهای خاکی کشور هم محسوب می گردد در میان پوشش جنگلی واقع شده و پارک جنگلی کنار آن جان می دهد برای پیاده روی و گشت گذار. وقتی هم که از قدم زدن در جنگل فارغ شدید می توانید در اسکله سد، سوار قایق شوید یا سوار درشکه ها آنهمه زیبایی را ببینید و از خودتان بپرسید این همه قشنگی واقعی است؟ برترین زمان رفتن به سنبل رود بهار و اوایل تابستان و اوایل پاییز است.

پارک جنگلی فین-چالوس؛ اقامتی دنج در دل جنگل

چالوس که خودش یکی از دیدنی ترین جاده های ایران است و سفر به شمال با آن گره خورده، دیدنی های زیادی را در خودش جا داده. از پیج های تندش که بگذرید و باد خنکی صورتتان را نوازش کند. در کیلومتر هفت جاده چالوس و بعد از مرزن آباد می رسید به پارکی بکر با درختان جنگلی برافراشته که خستگی راه را از تنتان بیرون می نماید. عبور رودخانه چالوس از میان این پارک و وجود کلبه هایی که برای مسافران تعبیه شده، اینجا را به جایی دنج برای ماندن تبدیل نموده. در نزدیکی این جنگل مرداب کندوچال قرار گرفته. تله کابین نمک آبرود و دریاچه ولشت از دیگر دیدنی های مهم جاده چالوس است.

مسیر دسترسی: کیلومتر 7 جاده چالوس، بعد از مرزن آباد- ورودی شهر چالوس

با برترین رستوران های جاده چالوس آشنا شوید

منبع: اسنپ تریپ

به "مهم ترین جاذبه های گردشگری مازندران به تفکیک شهرستان (3)" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مهم ترین جاذبه های گردشگری مازندران به تفکیک شهرستان (3)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید